Wie ben ik?

amf81

Mijn naam is Marielle de Vries. Ik ben 32 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen (een zoontje van 4 jaar en een dochter van 6 jaar).

Voordat ik gastouder werd heb ik 5 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. Toen ik zelf moeder werd ging mijn interesse en passie meer uit naar het werken met jongere kinderen en ben ik op een kinderdagverblijf gaan werken. Na 4 jaar werken op een kinderdagverblijf heb ik besloten om mijn eigen gastouderopvang op te starten.

Omdat ik aan alle opleidings-, en kwaliteitseisen van de overheid voldoe ben ik een gecertificeerd gastouder en sta ik daarom ook  geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang.

Gastouderopvang de Vlindertuin werkt samen met de volgende gastouderbureaus: –¬†Gastouderland Midden-Limburg, –¬†Smarttkids

Ik vind het belangrijk dat kinderen en ouders zich op hun gemak voelen en graag naar de opvang komen.

Elkaar accepteren, je veilig voelen en je in je eigen tempo ontwikkelen staan voorop.

Ik gebruik eigen opvangboekjes (notitieboekjes) waarin ik de belevenissen van de dag in opschrijf. Elk nieuw aangemeld kind krijgt er een. Natuurlijk mag u ook een eigen opvangboekje meenemen.

Omdat bakken en knutselen een grote hobby van mij is zal er in de opvang ook vaak geknutseld en af en toe wat gebakken worden.

Ook prentenboeken voorlezen doe ik graag. Er is dan ook elke dag een vast moment (voor het fruit) waarop er voorgelezen wordt. Natuurlijk wordt er de rest van de dag, wanneer de kinderen er interesse in hebben, voorgelezen.

Met mooi weer spelen we vaak buiten. Dit kan in de achtertuin zijn of in een van de speeltuintjes in de buurt.

Professionele gastouderopvang voor 0-4 jarigen